Elkészítés: Az első réteghez 2 db tojást, 5 evőkanál porcukrot, 2 evőkanál kakaót és 1 csomag vaníliás cukrot simára keverjük. 1,5 dl vízben felmelegítünk 1 csomag zselatint, az egészet összekeverjük, egy tepsibe öntjük, és a hűtőbe tesszük.
A második réteghez a 2 pohár tejfölt, 5 evőkanál porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot simára keverjük. 1,5 dl vízben felmelegítünk 1 csomag zselatint, az egészet összekeverjük, és ráöntjük a hűtőben megdermedt első rétegre, hűtőbe tesszük.
Aharmadik réteghez réteghez 2 db tojást, 5 evőkanál porcukrot és 1 csomag vaníliás cukrot simára keverjük. 1,5 dl vízben felmelegítünk 1 csomag zselatint, az egészet összekeverjük, és ráöntjük a hűtőben megdermedt két sor tetejére.
A negyedik réteghez 1,5 dl vízben felmelegítjük a 4. csomag zselatint, hozzáadjuk a 2 dl szörpöt, és szintén ráöntjük a hűtőben szilárd halmazállapotúvá dermedt többi sorra.
Néhányóra hűtés-dermedésután szeletelve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre