Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gulyásleves egyszerűen

60 perc
egyszerű
költséges
5 adag

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, felkockázzuk. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, 2 ek. olajon üvegesre pároljuk. Ezután beletesszük a húskockákat és fehéredésig pirítjuk őket.
  2. 2 ek. pirospaprikát teszünk rá, majd összekeverjük, hogy mindenhol érje a húst, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuka köményt, majd felöntjük vízzel, hogy épp ellepje.
  3. Amíg fő a hús, 2 ek. olajon megpároljuk a zöldségeket, majd vizet öntünkk rá és puhára főzzük, félretesszük. Amikor a hús is megpuhul, hozzáöntjük a leveset a zöldséggel együtt. Újraforraljuk, majd ízlés szerint tovább ízesítjük.

GULYÁSLEVES GLUTÉNMENTES CSIPETKÉVEL>>> 

A LEGFINOMABB ALFÖLDI GULYÁSLEVES>>> 

GULYÁSLEVES DEBRECENIVEL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss