Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gulyásleves gazdagon

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, felaprítjuk. A húst megmossuk, gondosan megtisztítjuk, majd felkockázzuk.
  2. Felforrósítjuk az olajat egy kuktafazékban, és megfonnyassztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát, addig pirítjuk, míg a nedvesség elpárolog. Hozzáadjuk a húst, és megpirítjuk. Hozzákeverjük a pirospaprikát, aláöntünk kb. 1 dl vizet, majd lezárjuk a kuktát, és kis lángon majdnem puhára pároljuk a húst.
  3. Közben a répát, a krumplit és a zellert meghámozzuk, mindet falatnyi darabokra vágjuk. Felöntjük a pörköltalapot 1,2 l vízzel. Megsózzuk, és ízesítjük egy nagy csipet őrölt köménnyel.
  4. Végül beletesszük a levesbe a babérlevelet. Felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt, és közepes lángon addig főzzük a levest, míg a zöldségek meg nem puhulnak. Néhány petrezselyemlevéllel tálalhatjuk.

GULYÁSLEVES GLUTÉNMENTES CSIPETKÉVEL>>> 

A LEGFINOMABB ALFÖLDI GULYÁSLEVES>>> 

GULYÁSLEVES EGYSZERŰEN>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss