Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 4 egyenlő részre osztjuk. Kinyújtjuk az egyik lapot, tepsibe fektetjük, megkenjük lekvárral, megszórjuk cukros dióval, majd rátesszük a másik kinyújtott lapot, megsütjük. Ugyanezt megismételjük a másik 2 tésztagombóccal.
A krémhez a tejből, a cukorból és a búzadarából tejbegrízt főzünk, majd amikor kihűlt, hozzákeverjük a vajat.
Az egyik diós lapra rákenjük a krémet, rátesszük a másik diós lapot, a tetejét pedig csokimázzal vonjuk be. 1 éjszakát pihentetjük tálalás előtt, hogy a lapok megpuhuljanak.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre