Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett sertésbordafilé epersalsával

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

Összekeverjük a kis kockákra vágott epret, a sült paprikát és az apróra vágott zöld fűszereket. Megsózzuk, majd meghintjük durvára tört koriandermaggal, a piros borssal és 1 csipet őrölt pirospaprikával. Hozzáadjuk a citrom lereszelt héját és levét, valamint a felkockázott avokádót. A hűtőbe tesszük 1 órára.

2.

A megtisztított húst 8 szeletre vágjuk. Sóval és borssal fűszerezzük, majd a felforrósított olajon aranyszínűre sütjük. A behűtött salsával kínáljuk.

Az epren kívül jó néhány lédús gyümölcs ideális a salsakészítéshez. Érdemes kipróbálni az őszibarackot vagy a mangót.

Ezek is érdekelhetnek

Friss