Összekeverjük a kis kockákra vágott epret, a sült paprikát és az apróra vágott zöld fűszereket. Megsózzuk, majd meghintjük durvára tört koriandermaggal, a piros borssal és 1 csipet őrölt pirospaprikával. Hozzáadjuk a citrom lereszelt héját és levét, valamint a felkockázott avokádót. A hűtőbe tesszük 1 órára.
A megtisztított húst 8 szeletre vágjuk. Sóval és borssal fűszerezzük, majd a felforrósított olajon aranyszínűre sütjük. A behűtött salsával kínáljuk.
Az epren kívül jó néhány lédús gyümölcs ideális a salsakészítéshez. Érdemes kipróbálni az őszibarackot vagy a mangót.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre