Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett pácolt tarja

3/5
120 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tarját megmosom, felszeletelem, kiklopfolom. A hagymát karikára vágom. Elkészítem a pácot: egy kevés olajba teszem a fűszereket, és egy kanálnyi mustárral jól összekeverem. Jól bedörzsölöm a hússzeletekbe a pácot. Jól zárható dobozba rakom a húst úgy, hogy mindegyikre rakok 1-1 vékony szelet szalonnát és 2-3 hagymakarikát, majd újabb fűszeres húst. Néhány órát hagyom pácolódni, de akár egy éjszakát is.

Finoman összeérve mehet is a grillre megsülni. A szalonnával szoktam kenegetni a húst sütés közben.

Megjegyzés

Grillezett zöldségekkel, krumplival is nagyon finom.
- kirandi2012

Ezek is érdekelhetnek

Friss