Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezés mesterfokon! Csirkemell citromfüves pestóval és citrusos salátával

default user icon
MME
A nyár a grillételek szezonja is. Ki tud ellenállni a faszénen, vagy elektromos grillen sütött húsok, zöldségek finom illatának? Kocsis Bálint, mesterszakács a Mindmegette grillsorozatában megmutatja, hogyan lehet az egyszerű grillételeket is még izgalmasabbé tenni. Ezúttal citromfüves pestós csirkét készít, mennyei citrusos spenótsalátával.

Hozzávalók:

csirkemellfilé (14-16 dkg / fő / adag)

A pestóhoz:

olívaolaj
1 csokor friss citromfű
kevés reszelt naracshéj

A salátához:
1 ek kanál magos mustár
1 ek olaj (Bálint szőlőmagolajat használt)
1 db grapefruit
1 db narancs
2 marok spenótlevél (vagy bármilyen zöld saláta)

10 HASZNOS TIPP KERTI GRILLEZÉSHEZ >>> 

ÍGY VÁLASSZ HÚST A GRILLEZÉSHEZ! GÁBOR HENTES TANÁCSAI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss