Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grill burger egyszerűen

56 szavazat
40 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A grill burgerhez a hamburger zsemléket félbe vágjuk és pár másodpercre a grillre tesszük. Éppen csak addig, hogy a fehér belső része megpiruljon.
  2. A majonézt, a ketchupot és a mustárt egy tálban összekeverjük, majd ezzel a mártással megkenjük a zsemlék alját és tetejét.
  3. A lilahagymát és a gombát meghámozzuk, felszeleteljük és a grillen megsütjük.
  4. Ezután megsütjük a húspogácsákat is.
  5. A kígyóuborkát felszeleteljük majd összerakjuk a hamburgert: az alsó megkent részre 2 szelet sajtot teszünk, arra 1 szelet húst, a sült gomba ¼ részét, a sült hagyma ¼ részét, 4 szelet kígyóuborkát és kevés vegyes vágott savanyúságot, majd rátesszük a hamburger zsemle tetejét.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss