A tészta hozzávalóit egy tálban összekeverjük és összegyúrjuk, majd fóliába csomagoljuk, és egy órát a hűtőben pihentetjük. Ezután kinyújtjuk, és kettévágjuk.
A tésztát 2 db 12 cm-es piteformába simítjuk, villával megszurkáljuk, majd a tésztára sütőpapírt teszünk, és ráöntjük a szárazbabot. 190 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. Ezután eltávolítjuk a szárazbabot és a sütőpapírt, és hűlni hagyjuk.
A joghurtkrémhez összekeverjük a tojást, a mézet, a cukrot, vaníliakivonatot és a joghurtot. Végül hozzákeverjük az átszitált lisztet. A krémet a formákba simítjuk, és 160 fokon 20 percig sütjük.
Ha elkészült, megkenjük az oldalát felmelegített baracklekvárral, majd beborítjuk a durvára vágott pisztáciával. A gránátalmát kimagozzuk, és a magokat a pite tetejére szórjuk.