A megmosott és szárazra törölt hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés lisztben megforgatjuk. Egy serpenyőben kb. fél dl olajat hevítünk, és pár perc alatt a hús mindkét oldalát pirosra sütjük. Ezután félretesszük, hagyjuk teljesen kihűlni, majd kockákra vagy csíkokra vágjuk.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, és cikkekre vágjuk. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk. Az uborkát megmossuk és vékonyan felszeleteljük. A gránátalmát kibontjuk, úgy, hogy a fehér, hártyás része ne kerüljön a salátába. Az egészet egy nagy tálba tesszük, és összeforgatjuk a jégsaláta feldarabolt, alaposan megmosott és megszárított leveleivel, valamint a hússal.
Az öntethez a tejfölt, a tejszínt, a mézet simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és meglocsoljuk vele a salátát. Óvatosan összeforgatjuk, és tálaljuk.