A megtisztított fokhagymát és a csilit pépesre törjük, majd félretesszük. A lisztet és a kurkumát összekeverjük, majd a combokat beleforgatjuk.
Vastag aljú lábasban felforrósítjuk az olajat, és a combokat minden oldalukon aranybarnára sütjük, a lábasból kivesszük, és a tányérra rakjuk.
Ebbe a lábasba tesszük a megzúzott fokhagymát és a chilit, kissé megpároljuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát és 1-2 kakukkfűágat, majd a hagyma fonnyadásáig - kb. 5 perc - tovább pirítjuk. Hozzáöntjük a sherryt, a gránátalmaszirupot és összepároljuk.
A csirkecombokat és a megtisztított, felkockázott édesburgonyát hozzáadjuk, és felöntjük a húslevessel. Amennyiben szükséges, hozzáadunk annyi vizet, hogy majdnem teljesen ellepje. Felforraljuk, lassú tűzön készre pároljuk, majd belekeverjük a babkonzervet. Önálló ételként vagy körettel - rizs, tészta, quinoa - is tálalhatjuk.