Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Görögös csirkecomb paradicsommal és olajbogyóval

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokra kérget pirítunk a felhevített olívaolajon. A megtisztított burgonyát és lilahagymát nagyobb cikkekre szeljük. A fokhagymát keresztben kettévágjuk. Az előkészített zöldségeket egy közepes méretű tepsibe tesszük, meglocsoljuk az olívaolajjal, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk oregánóval, és kézzel alaposan összeforgatjuk.
  2. csirkecombokat a zöldségágyra helyezzük, közéjük tesszük a koktélparadicsomokat és a kimagozott olajbogyót, majd alufóliával lefedjük, és 180 fokos sütőbe toljuk 45 percre. Kivesszük, eltávolítjuk az alufóliát, és grillfokozaton további 15 percig sütjük, hogy a combok ropogósra piruljanak.

Megjegyzés

Fotó: Tóth András
Stylist és recept: Filep Kata
- MME

Ezek is érdekelhetnek