Elkészítés: A csirkemelleket megtisztítom, csíkokra vágom, a kevés olívaolajon megkapatom, hogy a hús kifehéredjen. Ráöntöm a tejszínt, ebben főzöm. Közben beleteszem az áttört fokhagymákat, sózom (vigyázat, a feta is nagyon sós!), borsozom, megszórom kevés kakukkfűvel, így nemcsak finomabb, de esztétikusabb is lesz. A fetát felkockázom, az olívabogyókat negyedelem, és csak mikor tálalom, teszem bele őket meleg ételbe, hiszen a feta elolvadna. Jól összekeverem, hogy a feta is átvegye egy kicsit a tejszínes szósz ízét! Krokettel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre