Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Görög csirke fetával és olívabogyóval

MME MME
1 4.7/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemelleket megtisztítom, csíkokra vágom, a kevés olívaolajon megkapatom, hogy a hús kifehéredjen. Ráöntöm a tejszínt, ebben főzöm. Közben beleteszem az áttört fokhagymákat, sózom (vigyázat, a feta is nagyon sós!), borsozom, megszórom kevés kakukkfűvel, így nemcsak finomabb, de esztétikusabb is lesz. A fetát felkockázom, az olívabogyókat negyedelem, és csak mikor tálalom, teszem bele őket meleg ételbe, hiszen a feta elolvadna. Jól összekeverem, hogy a feta is átvegye egy kicsit a tejszínes szósz ízét! Krokettel tálalom.

Megjegyzés

Ezt az ételt egy étteremben ettem, onnan vettem az ötletet. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss