Elkészítés: A burgonyát sós vízben megfőzzük, karikákra vagy kockákra szeleteljük. A szalámit a szokásosnál vastagabbra szeljük, falatnyi darabokra aprítjuk. A lilahagymát és az olajbogyót felkarikázzuk. A feta felét apró kockákra vágjuk.
Egy edénybe kevés vizet öntünk, beleszórjuk a Knorr Rafinériát, elkeverjük, felengedjük a tejszínnel, kevergetve felforraljuk. Kicsit besűrítjük, a maradék fetát belekeverjük.
Tálba tesszük a burgonyát a többi hozzávalóval, elkeverjük, végül a Knorr Rafinériás öntetet forgatjuk hozzá. Pár órát hagyjuk összeérni az ízeket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre