Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Görög burgonyasaláta

MME MME
1/5

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát sós vízben megfőzzük, karikákra vagy kockákra szeleteljük. A szalámit a szokásosnál vastagabbra szeljük, falatnyi darabokra aprítjuk. A lilahagymát és az olajbogyót felkarikázzuk. A feta felét apró kockákra vágjuk.

Egy edénybe kevés vizet öntünk, beleszórjuk a Knorr Rafinériát, elkeverjük, felengedjük a tejszínnel, kevergetve felforraljuk. Kicsit besűrítjük, a maradék fetát belekeverjük.

Tálba tesszük a burgonyát a többi hozzávalóval, elkeverjük, végül a Knorr Rafinériás öntetet forgatjuk hozzá. Pár órát hagyjuk összeérni az ízeket.

Ezek is érdekelhetnek

Friss