Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bor- és biciklitúra egyben: irány Villány és Gördülő Dűlők!

default user icon
MME
Új programmal gazdagodik idén június 24-én a Villány-Siklósi Borút. A "Gördülő Dűlők a Villányi Borvidéken" rendezvény hármasában izgalmas, aktív programok közül választhatnak a sport, a bor-, gasztronómia- és a kultúra szerelmesei.

10:00 órakor a Siklósi Vártól rajtol a Tenkes Kihívás - Siklós 40 MTB kerékpáros körverseny a Siklósi Mountain Bike Team szervezésében, melyre 14 éves kortól fogadják a jelentkezőket és különböző korcsoportonként kerülnek díjazásra 40 km-es, Tenkes-hegy legszebb részein, a Vylyan Pincészetet és a Kalmár Pincét is érintő teljesítmény túrát legjobb időeredménnyel teljesítők. A befutó és az eredményhirdetés is a Siklósi Vár történelmi környezetében kerül megrendezésre, ahová szeretettel és programokkal várják a szurkoló családokat, barátokat.
Bővebb információ, részletes versenykiírás és regisztráció itt >>>  

10:00 órakor induló Tenkes Piknik, könnyű gyalogtúra résztvevőit a Tenkes lankáin jobbnál jobb nyitott családi pincék várják kóstolókkal, egyedi programokkal, őszinte vendégszeretettel. A 10 km-es gasztrotúra alkalmával 5 állomáson megpihenve töltődhetnek a vendégek, mielőtt visszaérkeznek a Siklósi Várba, ahol kultúrszomjukat is csillapíthatják, hiszen a részvétel a várbelépőt is magában foglalja. A megfáradt vendégek számára az utolsó állomások között lovaskocsi-transzfert is biztosítanak a szervezők.
Bővebb információ a kóstolókról, programról és regisztráció itt >>>  

14:00 órakor Villányból, Günzer Tamás Pincészetéből indul a 15 dűlő 15 km biciklitúra a Siklósi várba, melynek során a partner pincészetek frissítő állomásain kóstolhatnak többek között GNZR és Sauska borokat, kézműves fagylaltot Palkonyáról. A túra végén a Vár udvaron a Bock Pince borai fogadják jutalmul a résztvevőket meseszép környezetben.
Bővebb információ bringabérléstől a részletes programig és regisztráció itt >>>  

18:00 órától valamennyi program résztvevőjét kedvezményes belépővel fogadja levezető after partyra a Siklósi Thermal Spa**** élményfürdő, úgyhogy a fürdőruhát semmiképp se hagyják otthon!
Bővebben a Siklósi Thermal Sparól és szolgáltatásairól itt >>>  

Érdemes tovább is Siklóson maradni, hiszen a Múzeumok Éjszakája keretében a Siklósi Vár továbbra is nyitva áll!
Bővebben a Siklósi Várról, egész éves programkínálatáról itt >>> 

A program a Villány-Siklósi Borút Egyesület, a Tenkes Mountain Bike Egyesület és a Siklósi Turisztikai Egyesület közös szervezésében valósul meg.

Ezek is érdekelhetnek

Friss