Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő! Váratlan bejelentést tett Gordon Ramsay

default user icon
MME
Gordon Ramsay nemcsak ételeiről, hanem szókimondó stílusáról is híres. Az étteremtulajdonos sztárséf most is olyan meghökkentő kijelentést tett, amire felkapta a fejét a világ.

" Esélyt adok ennek a vegán dolognak... Igen srácok, jól hallottátok." Ezt írta ki a Twitter oldalára a napokban Gordon Ramsay és mellékelt egy pizza fotót.

A sztárséf a héten Londonban nyitotta meg új pizzériáját, ahol a vegán étrend követői is tudnak a kínálatból választani, és állítólag maga Ramsay is megpróbálja elhagyni étrendjéből az állati eredetű termékeket. 

Ramsay kijelentése azért meglepő, mert egyértelműen húspárti és évek óta nyíltan kritizálja a vegetáriánusokat. Amikor a Twitter oldalán megkérdezte egy rajongója, hogy allergiás-e valamire, akkor azt válaszolta, hogy a vegánokra. Majd miután össztűz zúdult rá, azzal magyarázkodott, hogy csak viccelt. 

De meglepő interjút adott a Daily Mirrornak is 2017-ben.

- A legnagyobb rémálmom az, hogy valamelyik gyerekem odajön hozzám és azt mondja: apa, én vegetáriánus vagyok. - mondta Ramsay, és ezzel a kijelentésével sem váltotta ki a vegetáriánusok szimpátiáját.

Talán ezért is fogadják most sokan kétkedve a sztárszakács bejelentését és várják kíváncsian, hogy tényleg lemond-e a húsról, vagy ez a Twitter poszt csak egy üzleti fogás az új pizzériájának. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss