Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gordon Ramsay arcával tapétázta ki szülei otthonát, sokkot kapott az anyuka

Sportot űz szülei idegesítéséből az a fiatal srác, aki mindig beburkolja szülei konyháját. Ezúttal azonban emelte a tétet, és a neves brit séf, Gordon Ramsay portréjával fedte be a konyhabútort, az ablakokat és a gépeket is.

Maks Majkewski nem először borítja be valamivel szülei konyháját. Korábban az egész bútort alufóliába, majd karácsonyi csomagolópapírba csomagolta, most azonban igazán emelte a tétet! A srác a neves brit séf, Gordon Ramsay portréjával tapétázta ki a konyhát, és nem hagyta üresen az ablakokat, a kilincseket, a bútort és a gépeket sem, sőt még a mosogatószeres adagolóra is jutott Ramsay arcából.

Majkewski a bosszantó akcióhoz kétezer A4-es oldalt nyomtatott ki színesben Gordon Ramsay kisebb-nagyobb méretű portréival és 50 órájába telt, mire a konyha minden négyzetcentiméterét beborította velük. A Yahoo! szerint 700 fontba, átszámítva 316 ezer forintba került Maks nem mindennapi bosszantása. Az édesanya később úgy nyilatkozott, hogy sejtette, hogy a fia megint valami őrültségre készül, de hogy Gordon Ramsay-vel lesz tele a konyhája, arra még ő sem számított.

Borítókép: Northfoto

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek