Gordon Ramsay súlyos balesetet szenvedett, nagyon csúnyán megsérült - videó

Súlyos kerékpárbalesetet szenvedett Gordon Ramsay, aki rendkívül szerencsésnek érzi magát, hogy túlélte ezt a szörnyűséget. A baleset még hét elején, Connecticutban történt, és bizony a sztárszakács nagyon hálás az orvosoknak és az ápolóknak a szakszerű ellátásért.

Az 57 éves séf az Instagram-videójában nyomatékosan arra kéri a követőit, hogy viseljenek sisakot, ugyanis neki is ez mentette meg az életét. Hogy pontosan hogyan történt a baleset, egyelőre nem lehet tudni, de mint mondja, a sisakja majdnem kettétört a hatalmas esés következtében.

Ramsay ezt írta posztjában: „Jól vagyok, nem törtek el a csontjaim, és nincsenek komolyabb sérüléseim, de egy kicsit összetörtem, úgy nézek ki, mint egy lila burgonya.” És valóban, a sztárszakács meg is mutatta a hatalmas, sötét lila zúzódást az oldalán, ami rendkívüli fájdalmakat okozhat számára.

A felvételen a sérülés mellett az is jól látható, hogy a szakács keze feltűnően remeg, miközben felidézi a történteket. „Most szerencsém van, hogy itt állhatok. Fájdalmaim vannak. Brutális hét volt, de valahogy túl vagyok rajta” - nyugtatott meg mindenkit Ramsay.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss