Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gordon Ramsay megfőzi és megeszi a csigákat a kertjéből

default user icon
MME
Gordon Ramsay szereti a francia konyhát. Egyik kedvenc ételének az alapanyagihoz pedig elég csak a kertbe kimennie.

A sokszínű francia konyha egyik jellegzetes étele a főtt csiga. Gordon Ramsay is nagyon szereti, jó sok fokhagymás vajjal és petrezselyemmel. A sztárséf 16 éves lánya, Matilda, akinek van saját főzős műsora is elárulta, hogy bizony a csigákat a saját kertjükben szedik össze.

- Amikor a gyerekek kicsik voltak, nagyon fontos volt számomra, hogy bevonjam őket az ételek készítésébe. Ha csigát főztem, akkor közösen szedtük össze őket a kertben - mesélte Gordon Ramsay a Nagy-Britanniában futó This Morning! című műsorban.

Gordon Ramsay és felesége, Tana nagy hangsúlyt fektet arra, hogy gyermekeik szeressenek főzni. Szerintük nagyon fontos, hogy a gyerekek már korán megismerkedjenek a főzés alapismereteivel.

- Amikor látom Jack fiamat, hogy mennyire pánikol a latin nyelvtanulástól, amit valószínű, sosem fog használni, akkor eszembe jut, hogy a főzést is tanítani kellene az iskolákban. Ez ugyanolyan fontos, mint az idegennyelv tanulás. Meg kell tanítani a fiatalokat egészséges enni, főzni - mondta Ramsay.

MEGLEPŐ! VÁRATLAN BEJELENTÉST TETT GORDON RAMSAY >>> 

GORDON RAMSAY BEVÁLLALTA, MEGKÓSTOLTA A BIKATÖKÖT >>> 

ÍGY REAGÁLT GORDON RAMSAY, AMIKOR MEGKÉRTÉK: KOKAINNAL SZÓRJA MEG A SZUFLÉT >>> 

Ezek is érdekelhetnek