Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kihívásra vágysz? Főzz Gordon Ramsay-vel vagy süss pizzát Jamie Olivernél!

A brit sztárszakácsok már a spájzban vannak! Az elmúlt 24 órában két izgalmas hír is felröppent a két világhírű brit sztárséffel, Jamie Oliverrel, Gordon Ramsay-el és a mi drága Budapestünkkel kapcsolatban.

Az egyik szenzáció, hogy egy évvel az első egység után, hamarosan megnyitja kapuit a második, Jamie Oliver nevével fémjelzett olasz étterem, ami ezúttal egy Jamie's Italian pizzéria lesz. A helyről annyit tudni, hogy Budapest belvárosában nyílik majd, és, hogy már nagy erőkkel zajlik a munkaerő toborzás. Akit bevesznek az étterem szakács-teamjébe, annak egy hónapot kell eltöltenie Londonban, valamelyik Jamie's étteremben, hogy mindenki pontosan a séf használt receptekből dolgozzon.

Ilyen típusúétterme nincs Jamie-láncnak máshol, még Angliában sem, így valószínűleg a budapesti étterem igazi világszenzáció lesz.

A másik "breaking news" pedig egyenesen a Pokol Konyhájából érkezett: Gordon Ramsay, a nem éppen bűbájos sítlusáról híres celebséf felfedezte Magyaroszág, sőt a világ első DIY, azaz csináld magad éttermét, a nemrégiben megnyílt Budapest Makery-t! Az étterem Facebook oldalán osztotta meg Ramsay Twitter üzenetét, amiben azt írja: "Mi a franc az a "csináld magad" étterem? Most szombaton, amikor Budapesten leszek, seggbe rúgok mindenkit, aki sztárséfeknek képzeli magát!"

Szóval, aki brit sztárséfekkel vágyna találkozni, az vagy jelentkezzen Jamie pizzériájába szakácsnak, vagy szombaton estére foglaljon asztalt a Budapest Makery-be!

Ezek is érdekelhetnek

Friss