Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9+1 göngyölt hús recept az ünnepi asztalra, amit imádni fog a család

A göngyölt hús nem csak finom, de nagyon mutatós is, hidegen-melegen egyaránt felszolgálható, ráadásul ezerféle képpen variálható, hiszen bármilyen húsból, és gyakorlatilag bármilyen töltelékkel elkészíthető. Ezekből válogattunk most nektek egy csokorra valót, plusz egynek pedig a panír rajongóknak kedveztünk egy örökzöld kijevivel!

Dióhéjban: kenj meg kiveregetett szárnyasmellfilét vagy szeletelt sertés-, marha-, esetleg vadhúst egy finom töltelékkel, majd tekerd fel, és kötözd össze konyhai zsineggel vagy rögzítsd fogvájóval, hústűvel. Ezután a göngyölegeket megpárolhatod lábosban vagy átsütheted az előmelegített sütőben. Tipp: némi olajjal meglocsolva vagy szalonnával beborítva nem ki sem szárad!

A göngyölt hús gyorstalpaló után pedig jöjjenek a konkrét receptek:

GÖNGYÖLT CSIRKECOMB ANGOLSZALONNA-KÖNTÖSBEN >>>

VILÁGBAJNOK GÖNGYÖLT CSIRKEMELL >>>

GÖNGYÖLT TÖLTÖTT SERTÉSDAGADÓ >>> 

GÖNGYÖLT HÚS SZALONNAKÖNTÖSBEN >>>

GÖNGYÖLT SERTÉSSZŰZ HERCEGNŐ BURGONYÁVAL >>>

BACONBE TEKERT TÖLTÖTT KARAJSZELETEK >>>

SAJTTAL ÉS SONKÁVAL GÖNGYÖLT HÚS >>>

EGYSZERŰ GÖNGYÖLT CSIRKEMELL >>>

SPENÓTTAL TÖLTÖTT SÜLT CSÁSZÁRHÚS >>> 

+1 KIJEVI JÉRCEMELL >>>


 30+5 VARIÁCIÓ TÖLTÖTT ÉS GÖNGYÖLT HÚSRA - VÁLOGATÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss