A parmezán sajtot reszeljük le. Tisztítsuk meg jól a spenótot, és forrázzuk le. Öntsük le róla, majd nyomkodjuk ki belőle alaposan a vizet, és egy kis vajjal, egy csipet sóval és a fele parmezánnal együtt tegyük egy serpenyőbe.
A tojásokból egy csipet sóval és a maradék parmezán sajttal készítsünk rántottát.
A megtisztított húst vágjuk be úgy, hogy minél nagyobb szeletet kapjunk, terítsük szét, tegyük rá a felaprított mortadellát, adjuk hozzá a rántottát, és a spenótot.
Óvatosan göngyöljük össze a húst, és egy konyhai spárgával jól hurkoljuk körbe, mint egy szalámit. Egy serpenyőbe tegyünk egy kis olívaolajat, óvatosan helyezzük bele a húst, a felaprított fokhagymát, és a rozmaringot, egy kevés sót, és borsot.
Lassú tűzön, sűrűn megforgatva süssük meg. Hagyjuk hűlni, majd szeleteljük fel. Melegítsük át a főzőlében és melegen tálaljuk.