Elkészítés: A húst vékonyra kiklopfoljuk és mind két oldalát bedörzsöljük ételízesítővel, félretesszük. A töltelékhez egy teflon edényben vajat melegítsünk, megfonnyasztjuk benne az aprított hagymát. Ezután hozzátesszük a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, és még a levét se főtte el, készítsünk rántást, de olaj helyett vajjal készítsük. Amikor berántottuk, üssünk bele 1 tojás sárgáját. Amikor besűrűsödött, készen is van. Ezzel töltjük meg a hússzeleteket.
Félbehajtjuk a húst, két oldalát összetűzzük húspálcikákkal, és a nyitott oldalán megtöltjük bőségesen a gombával, majd összetűzzük. Ezt követően bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük. Zöldséges rizzsel tálalhatjuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre