Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombával töltött rántott camembert

MME MME
1 5/5
45 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított gombát szeletekre vágjuk, majd kevés olajon sóval, borssal megpároljuk. A fokhagymát pépesre zúzzuk, és 1 percig együtt sütjük a gombával.

A sajtokat félbevágjuk, mint a zsemlét, és a sült gombával megtöltjük. Az így előkészített korongokat bepanírozzuk úgy, hogy a bunda tartsa a gombát. Ehhez az utolsó két műveletet ismételjük meg, tehát a tojásba, majd a morzsába kétszer forgatjuk a sajtokat.

Forró olajban kisütjük a korongokat, és párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss