Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombával rakott hús

MME MME
1 4.5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal meghintjük, és vékonyan mustárral bekenjük.

Kevés olajon apróra vágott vöröshagymát párolunk, és hozzákeverjük a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül hozzákeverjük az apróra vágott petrezselyemzöldet.

Egy tepsit vékonyan bekenünk étolajjal, és belefektetjük az előkészített hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombát, majd leöntjük a tejföllel.

Alufóliával betakarjuk, és közepes tűznél sütjük. Ha a hús megpuhult, levesszük róla a fóliát, és a tetejét pirosra sütjük.

Köretként párolt rizst kínálhatunk vagy zöldsalátát.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss