Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal meghintjük, és vékonyan mustárral bekenjük.
Kevés olajon apróra vágott vöröshagymát párolunk, és hozzákeverjük a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül hozzákeverjük az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Egy tepsit vékonyan bekenünk étolajjal, és belefektetjük az előkészített hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombát, majd leöntjük a tejföllel.
Alufóliával betakarjuk, és közepes tűznél sütjük. Ha a hús megpuhult, levesszük róla a fóliát, és a tetejét pirosra sütjük.
Köretként párolt rizst kínálhatunk vagy zöldsalátát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre