Elkészítés: A töltelékhez olajon az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteltem. Rátettem az apróbbra vágott gombát, az apróra vágott cukkinit, a kis darabokra szelt paprikát, reszeltem rá fokhagymát, fűszereztem, hozzáadtam a tejben megáztatott zsemlét, az apróra vágott petrezselyemzöldet. A tojásokat felvertem, ráöntöttem, összesütöttem.
Az oldalas húsosabb részét a csontok mellett bevagdostam, sóztam, borsoztam, és körbehajlítottam, majd hústűvel összefogattam. A közepébe raktam a tölteléket, és fólia alatt megsütöttem. A vége felé a fóliát levettem, és pirosra sütöttem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre