Elkészítés: Az alufóliából 3 db kb 30x30-as négyzetet tépünk, kettőt egymásra teszünk. A közepükre halmozzuk a megtisztított gombákat (én egészben tettem, de akár darabolva is lehet), a sárgarépát tetszőlegesen felvágva, a kétféle hagymát felkarikázva. Ezután meglocsoljuk néhány csepp szójaszósszal, egy kevéske olívaolajjal, megszórjuk a zöldfűszerekkel (én most tárkonyt használtam, de gyanítom, hogy bármivel isteni), egy kis sóval és borssal. Ezzel készen is van a neheze, már csak a bebugyolálás következik. Ehhez a harmadik alufólia lapot ráhelyezzük az egészre, és a három réteg szélét többször fölhajtjuk, hogy jól záródjon. Mindezek után már csak a kb. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk úgy 20 percre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre