Elkészítés: A húst - ha csontos - kicsontozom (csontja jó egy húslevesnek), felszeletelem, sózom, borsozom, megforgatom a lisztben, egy serpenyőben felforrósítom az olajat, ebben a hússzeleteimet mindkét oldalán hirtelen átsütöm, egy tálra szedve félreteszem.
A hagymát megtisztítom, félfőre vágom, a gombát félbe vágom, felszeletelem. Az olajban, amiben a húst átsütöttem megdinsztelem a hagymát, sózom és borsozom, beleadom a szeletelt gombát és a kifejtett zöldborsót, meghintem a pirospaprikával, alaposan elkeverem, majd felöntöm a borral, készre párolom. Visszateszem a hússzeleteket a raguba, de csak annyi időre, hogy átmelegítsem.
Tálaláskor minden tányérra adok 2-3 szelet húst, rákanalazok a raguból, sült hasábburgonyával körítem, friss paradicsomcikkekkel díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre