hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás zöldbabsaláta

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejfölt, a majonézt, a mustárt és a tormát egy jénai tálban összekeverjük, majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a citromlevet és a kristálycukrot.

A póréhagymát alaposan megtisztítjuk, a fehér részét vékony karikákra vágjuk, és a masszához keverjük.

A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, kevés vajon a zöldbabbal együtt megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük. Mikor kihűlt, a majonézes alaphoz keverjük.

A meghámozott narancsot apró kockákra vágjuk, és ezt is hozzákeverjük.

Hűtőben 1-2 órát pihentetjük. Hideg sültekhez tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss