hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-uborkás csirkeragu

MME MME
1/5
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 40 perc
  • Hozzávalók 4 adaghoz:
  • 2 nagyobb csirkemell (50 dkg)
  • 1 tasak KNORR Pirított hagymás csirke Rafinéria
  • 10 dkg gomba
  • 10 dkg csemege uborka
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 4 evőkanál olaj
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl víz
  • mustár

Elkészítés

Elkészítés: Felhevített olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát és a csíkokra vágott csemege uborkát. Mustárral ízesítjük, majd hozzáöntjük a tejszínnel és vízzel elkevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériát. Felforraljuk, majd 3 percig főzzük. Tálaláskor a gombás-uborkás csirkeragut finomra vágott petrezselyemzölddel mghintjük, és burgonyapürével körítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss