Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás töltött pulykamell bundában

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 szelet pulykamellfilé
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj
  • A töltelékhez:
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 1 kis üveg gomba
  • 2 db főtt tojás
  • 2 db főtt burgonya
  • 2 db tv-paprika
  • 1 szelet császárszalonna
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

Elkészítés: A húst kiklopfoljuk és befűszerezzük.

Az apró kockára vágott császárszalonnát a hagymával megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, a kockára vágott paprikát, és puhára pároljuk. Ezután összekeverjük az áttört burgonyával, az apróra vágott főtt tojással és a szintén apróra vágott petrezselyemmel.

A húst megtöltjük, felgöngyöljük, végeit benyomjuk, és a szokásos módon panírozzuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük.

Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk, és vegyes gyümölcsöt adunk mellé.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss