Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás töltött padlizsán

MME MME
7 3.5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A padlizsánt félbe vágjuk, az egyik felét alufóliába csomagoljuk, és eltesszük a hűtőbe. A másik felének kivájjuk a közepét, és megkenjük belül vajjal. Beletesszük egy tepsibe, és aláöntünk egy csepp vizet. Kb. 20 percig sütjük. Amíg sül, addig az egyik hagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott padlizsánbélt és a gomba felét. Fűszerezzük és egy kis vízzel rövid ideig pároljuk. Ha a padlizsán megpult a sütőben, beletöltjük a gombás tölteléket, és 15 percig sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss