Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött krumpli

60 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplikat alaposan megmossuk, majd alufóliába csomagoljuk és tepsibe tesszük. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 40 perc alatt megsütjük.
  2. Közben felszeleteljük a hagymát, az olajon és vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és együtt pirítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel, ráhintjük a lisztet, a zabpelyhet és tejszínnel felengedjük, majd összeforraljuk.
  3. A kész krumplikat félbevágjuk, kiskanállal kiszedjük a belsejüket és a gombás masszához adjuk. Hozzáadjuk a reszelt sajt felét is, majd összekeverjük.
  4. Kivajazott tepsibe rakjuk a krumplikat, belehalmozzuk a gombás tölteléket, a tetejére reszelt sajtot szórunk és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Kb. 20 perc alatt készre sütjük. 

MÉG TÖBB ISTENI KRUMPLIS RECEPT >>> 

TARTALMAS EGYTÁLÉTELEK >>> 

9 KÖNNYŰ EGYTÁLÉTEL A NYÁRRA, AMIT MINDEN NAP MEG TUDNÁNK ENNI! >>> 

Megjegyzés

Remek ötlet a megmaradt krumpli felhasználására. Remek így önmagában, de lehet akár főzelék feltétje is. - BiroSari

Ezek is érdekelhetnek