Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás töltött káposzta

MME MME
120 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, majd beletesszük a feldarabolt hagymát és gombát is. Sóval, borssal ízesítjük, kihűtjük, és belekeverjük a rizst és a tojást is. Ezzel töltjük meg a káposztaleveleket.

A maradék káposztát felvágjuk, felét a fazék aljára helyezzük, és megszórjuk kaporral, rátesszük a gombócokat, újra kaporral ízesítjük, majd befedjük a maradék káposztával. Vízzel felöntjük, és puhára főzzük.

Gyenge rántással sűrítjük, és kis tejföllel tálaljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss