Elkészítés: A felszeletelt gombát megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. A baconcsíkokat egy serpenyőben kevés olajon kis lángon kiolvasztjuk, szintén félretesszük.
Ugyanebben a serpenyőben közepes lángon vajat olvasztunk, rádobjuk a kenyérszeleteket pirulni. Ha az egyik oldal megpirult, átfordítjuk, mindegyikre helyezünk 1-1 szelet sajtot, és olvadni hagyjuk, míg a kenyerek másik oldala is elkészül.
Egy másik serpenyőben kevés olajat hevítünk, beleütjük a tojásokat, tükörtojást készítünk.
A szószhoz az alapanyagokat jól összekeverjük (nem árt néhány órával előbb elkészíteni, és hűtőben hagyni, hogy az ízek összeérjenek).
Minden szelet sajtos kenyérre teszünk 2-2 szelet sült bacont, 1 tükörtojást, párolt gombát, és bőségesen megszórjuk a karikára vágott újhagymával. A végén a szósszal meglocsolva friss zöldségekkel tálaljuk.