Elkészítés: A zúzát és a vöröshagymát apró darabokra vágjuk. A gombát félbevágjuk és felszeleteljük. Egy edénybe olajat öntünk, hozzáadjuk a vöröshagymát, és elkezdjük párolni. Ezután hozzáadjuk az apró darabokra vágott zúzát, tovább pároljuk. Közben ízlés szerint fűszerezzük, majd felöntjük pici vízzel. félpuhára főzzük. Ekkor beletesszük a felszeletelt gombát, jól összeforgatjuk. A gomba enged annyi levet, hogy abban puhára lehet főzni. Ha már teljesen puha a zúza és a gomba is, állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejfölt. Jól kiforraljuk, és pár percig még tovább főzzük, ha szükséges, utánízesítünk. Én tésztával tálaltam, de galuska vagy krumpli is illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre