Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás szósz tésztához

MME MME
4.4/5
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát nagyon apróra felkockázzuk vagy lereszeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Amikor elfőtte a levét, ráöntjük a bort.
  2. A liszthez hozzákeverjük a tejszínt, és az így kapott habarást ráöntjük a gombára. Ha nem lenne elég a leve, hozzáadunk egy kis tejet is. Még egyszer felforraljuk, 3 percigg főzzük, és tálaljuk.

Még több mártás és szósz >>> 

A legjobb gombás receptek egy helyen >>> 

Tésztaételek >>> 

Megjegyzés

Lehet bele tenni esetleg még sonkát is, de sajttal így is nagyon kiadós. Jó étvágyat! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss