Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás sült polenta

default user icon
MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A húslevest felforraljuk, majd hozzáöntjük a tejet, és ismét felforraljuk. Lejjebb vesszük a lángot, és folyamatosan kevergetve beleszórjuk a darát. Kis lángon, kevergetve puhára főzzük.

2.

A polentát levesszük a tűzről, és belekeverjük a vajat és a parmezánt. Megsózzuk és borsozzuk, ízlés szerint.

3.

A megszilárdult polentát felkockázzuk. Felforrósítunk egy evőkanál olajat, és megpirítjuk a polentaszeletek mindkét oldalát. Kivesszük, és melegen tartjuk. A gombafejeket meggrillezzük.

4.

A ricottát a polentára és a gombára morzsoljuk, meghintjük sóval, borssal. Rukolával kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss