Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-sajtos rántott palacsinta

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát felszeleteljük, 1 evőkanál olajon megfonnyasztjuk. Mikor langyosra hűlt, összekeverjük az apróra vágott sonkával, lilahagymával, petrezselyemmel, a lereszelt sajttal és a krémsajttal. Megkóstoljuk, ízlés szerint sózzuk, alaposan megborsozzuk.

A palacsinták szélére teszünk 1-1 nagy evőkanállal a töltelékből. A két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük, hústűvel rögzítjük.

A szokásos módon bepanírozzuk, bő, forró olajban pár perc alatt barnára sütjük.

Ízlés szerint (én paradicsomsalátával) tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss