Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-sajtos rakott hús

MME MME
4 5/5
60 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, kizsírozott tűzálló edénybe rakjuk. Pirosarannyal megkenjük, erre tesszük a vékonyra szeletelt gombát, a reszelt sajtot, a fokhagymát. Fóliával lefedjük, és másnapig hűtőbe tesszük. Másnap 1 dl tejföllel meglocsoljuk, és forró sütőben megsütjük. Sütés közben rálocsoljuk a maradék tejfölt is. Szép aranybarnára sütjük.

Megjegyzés

Családunk egyik kedvenc receptje, szerintem érdemes kipróbálni, csak ajánlhatom mindenkinek. Nagymamám saját receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek