Elkészítés: A húst kissé kiverjük :), sózzuk, lisztbe forgatva kevés forró olajban hirtelen átsütjük, félretesszük. A visszamaradt olajban (ha maradt :) - bors és felaprított petrezselyem hozzáadásával - a felszeletelt gombát megpároljuk, levét elfőzzük. Közben elkészítjük a besamelt (de egyszerűbb, ha a korábban elkészített mártást elővesszük a mélyhűtőből, majd felolvadás után magunk közelébe helyezzük).
Lapos tűzálló tál aljára jönnek a tarjaszeletek, erre egymás mellé szorosan a hús. Mindegyikre 1-1 kanál gomba rásimítva, az egészre a besamel, rá a vékony sajtszeletek. Lefedve, nem túl forró sütőben a sajt aranybarnára pirulásáig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre