Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás pulykaragu

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, és forró olajon hirtelen megforgatjuk. A hagymát apróra vágjuk /még finomabb, ha reszeljük/, a megtisztított gombát vékony szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk a húshoz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt takarékon 15-20 perc alatt puhára pároljuk. Végül hozzáöntjük a tejszínt, és összeforraljuk.

Petrezselymes rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés

Hamar elkészül, és könnyű nyári ebéd vagy vacsora. Lehet pulyka helyett csirkemellből, friss gomba helyett konzerv gombából is készíteni, úgy is nagyon finom. - eevci52

Ezek is érdekelhetnek

Friss