Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-paradicsomos omlett

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megtisztítjuk és feldaraboljuk a gombát, megmossuk és félbevágjuk a koktélparadicsomokat.
  2. Felforrósítjuk az olívaolajat, rászórjuk a gombát és a paradicsomot, sóval, borssal és finomra aprított petrezselyemzölddel ízesítjük. Gyakran megkevergetve néhány perc alatt megpároljuk.
  3. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájukat kikeverjük 8 ek vízzel. A fehérjéket kemény habbá verjük, összeforgatjuk a kétféle masszát, majd olajjal kikent, forró serpenyőbenmegsütjük az omlettet. Végül elosztjuk rajta a paradicsomos gombát, valamint a leöblített, megszárított rukkolát.

3 TOJÁSOS ALAPRECEPT, AMIT ISMERNED KELL - KONYHAI KISOKOS>>> 

11+1 TOJÁSOS REGGELI, AMITŐL JÓL INDUL A NAP!>>> 

SE OLAJSZAG, SE MOSATLAN: ÍGY KÉSZÍTS TÖKÉLETES OMLETTET ZACSKÓBAN - VIDEÓ!>>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss