Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás omlett

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 35 perc
  • Hozzávalók 2-3 adaghoz:
  • 2+2 evőkanál olaj
  • 5 dkg bacon
  • 4 tojás
  • kevés tej
  • 20 dkg gomba
  • 1 tasak KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinéria
  • reszelt sajt
  • snidling

Elkészítés

Elkészítés: Az apró kockára vágott bacont az olajon serpenyőben megpirítjuk és félretesszük. A tejjel lazán elkevert tojásokból a visszamaradt zsiradékon 2 omlettet sütünk úgy, hogy a második omlett alá rakunk 1 evőkanál olajat, és mind a kettőbe teszünk a baconből, majd enyhén sózzuk. Félretesszük és melegen tartjuk őket. A többi olajon megpirítjuk a vékonyra szelt gombát, és az apróra vágott snidlinggel megszórjuk. Amikor a levét elforrta, felöntjük 3,5 dl vízzel, és elkeverjük a KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinériával. Felforraljuk, és kevergetve besűrítjük. A kész omlettekbe töltjük, reszelt sajttal megszórva, félbehajtva tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss