Elkészítés: A vöröshagymát, a fokhagymát, a medvehagymát és a petrezselymet felaprítom, a gombát és a chilipaprikát szeletelem, a paprikát karikára vágom.
Egy serpenyőben a vöröshagymát és fokhagymát megdinsztelem, rádobom a paprikákat és a gombát, szórok rá kapribogyót. Fűszerezem, ráteszem a medvehagymát és a petrezselymet, a kakukkfüvet és a rozmaringot, locsolok rá tejszínt.
Közben megfőzöm a tortellinit.
Tálaláskor szedek a tányérra tésztát, pakolok rá a gombás szószból, díszítem petrezselyemzölddel és medvehagymával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre