Elkészítés: A 20 dkg lisztből, 0,3 dl olajból, 1,5 dkg élesztőből, 0,6 dl vízzel és sóval pizzatésztát készítünk. A tésztával kibélelünk egy pie-formát, és 180 fokos előmelegített sütőben 5 percig elősütjük.
A töltelékhez 2 evőkanál olajon megpároljuk a kockákra vágott hagymát, beletesszük a felszelt gombát, sózzuk, borsozzuk. Egy másik serpenyőben a margarinon aranybarnára pirítjuk a szalonnát, hozzáadjuk a Knorr Rafinériát, felöntjük a tejjel, kevergetve kicsit besűrítjük. A gombás tölteléket elosztjuk a tésztán, rákenjük a szalonnás Carbonara alapot, megszórjuk a reszelt sajttal, és kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre