Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-kukoricás-csirkés jégsaláta

15 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés:
1.) A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, besózzuk, megszórjuk grillfűszerrel, és egy teflonban kevés olajon pirítani kezdjük. Hozzáadjuk
az megtisztíttott és felszeletelt gombát és a hasábokra vágott bébi kukoricát. Addig pirítjuk, míg a hús ropogós, a gomba pedig puha lesz.
2.) A jégsalátát megmossuk, lecsepegtetjük, és darabokra tépkedjük. Egy nagy tálba szórjuk, és ha a húsos keverék kihűlt, hozzákeverjük. Pici olívaolajjal meglocsoljuk és az egészet alaposan összekeverjük. Azonnal fogyasztható könnyű, önálló fogásként is szuper saláta.

Ezek is érdekelhetnek