Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás göngyölt sertéskaraj

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • grill fűszerkeverék
  • étolaj
  • A töltelékhez:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 40 dkg gomba
  • petrezselyemzöld
  • őrölt bors
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a petrezselymet, és levesszük a tűzről.

A hússzeleteket étolajjal megkent és grill fűszerkeverékkel megszórt alufóliára terítjük, egyik oldalukra teszünk a gombás töltelékből, majd a karajszeleteket felgöngyöljük, és szorosan az alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük. Köretnek csípős sült zöldségeket készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss