A filézett csirkemellet szeleteljük fel vékony szeletekre, és enyhén klopfoljuk ki. Sózzuk be, lisztben forgassuk meg, és kevés zsiradékon süssük ki.
A gombamártáshoz szeleteljük fel a gombát, kockázzuk fel a 2 fej vöröshagymát és a 4 gerezd fokhagymát. Kevés zsiradékon pároljuk meg a hagymát. Hintsük meg a fűszerpaprikával és egy teáskanál bio vegetával, majd tegyük bele a felszeletelt gombát, és öntsünk hozzá 1 deci vizet. Kb. 25 perc alatt pároljuk puhára.
Egy deci tejfölt sűrítsünk be egy evőkanál liszttel, habarjuk be vele a gombapaprikást, és még 5 percig főzzük.
Egy közepes tepsibe tegyük bele a húsokat, öntsük rá a gombaszószt, és 180 fokon 10-15 percig süssük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre